Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Στην 21η Θέση της 11ης Season στο Global Map η HETAS.


Στην 21η Θέση της 11ης Season στο Global Map η HETAS (Hellenic Tank Squadron) για τα 8αρια με 4 περιοχές.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι σε αυτή την Season συμμετείχαν συνολικά 1.210 Clan.

Σε γενικές γραμμές τα πήγαμε καλά σε αυτή την Season, αν και ήταν μια υποτονική περίοδος γενικότερα για όλες τις clan, μιας και στην περίοδο αυτή μεσολαβούσε και η γιορτή του Πάσχα και η Πρωτομαγιά .

Αξίζει να σημειώσουμε πως η HETAS σε όλη την περίοδο δεν βγήκε ποτέ από τον χάρτη, από την πρώτη ημέρα και μέχρι το τέλος κατείχαμε περιοχές!

Στην 11ης Season η HETAS κέρδισε μόνο 9.380 gold από τα οποία τα 1.100 (100 για κάθε παίκτη) τα δώσαμε στους παίκτες που συμμετείχαν στις άμυνες το βράδυ της Ανάστασης, τα υπόλοιπα 8.280 gold θα μοιραστούν από τον Becom μέσα στην εβδομάδα  στους παίκτες που συμμετείχαν στα Clan War ανάλογα των συμμετοχών που είχε ο καθένας .

Επίσης την Πέμπτη 23/5 στις 22:00 θα γίνει και η κλήρωση για ένα 8αρι προνομιακό άρμα που θα πάρει ένα παίκτης. Ο καθένας αναλόγως των συμμετοχών λαμβάνει ανάλογα τους λαχνούς και μετά την κλήρωση αναδεικνύεται ο τυχερός  .

Η διοίκηση της HETAS Θα παρακαλούσε την συγκεκριμένη ημέρα Πέμπτη 23/5 και ώρα  22:00, να είμαστε όλοι παρόν για να συζητηθούν και άλλα θέματα που αφορούν την πορεία της Clan

Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες θα λάβει και ο κάθε παίκτης που είχε τουλάχιστον 5 συμμετοχές στα clan war και τα δώρα από την WOT για την κατάταξή της Clan στην 21η θέση που είναι :

1. Ένα Clan winter camouflage.


2. Δυο Participation Emblem.



3. Έξι Emblem.


4. Ένα μετάλλιο (MEDAL) για τον 10% των καλύτερων clan στο  Global Map.
5. PROJECTION DECAL





Η διοίκηση της HETAS ευχαριστεί όλα τα μέλη που συμμετείχαν στα Clan War !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου