Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Wot ? Τι είναι αυτό και το άλλο ?

Basilis Karesiotis
Αρκετές φορές γίνομαι αποδέκτης κάποιων ερωτήσεων φίλων σχετικά με το παιχνίδι. Συγκεντρώνοντας κάποιες που τις βρίσκω ενδιαφέροντες θα ήθελα να τις δημοσιεύσω και να απαντήσω (ήδη τους έχω απαντήσει σε pm) και σε όποιους άλλους φίλους έχουν την ίδια απορία.

1.Πώς μπορώ να ξέρω ποιες είναι οι ελληνικές clan;
Eαν δεν γνωρίζεις το TAG συχνά δημοσιεύονται λίστες με τις ελληνικές clan.Eκει μπορείς να βρεις ποιες είναι ελληνικές clan.

2.Πώς μπορώ να δω τι προϋποθέσεις ζητάει η κάθε clan για γίνω μέλος της;
Αναγράφονται στην κεντρική σελίδα της wot της κάθε clan.Πας κεντρική σελιδα wot-login-clan-find clan ή my clan (έαν είσαι μέλος) γράφεις το tag της clan που σε ενδιαφέρει και κάτω από το όνομα της clan υπάρχει κείμενο σχετικό.

3.Πώς μπορώ να δω τα στατιστικά μου;
Εκτός από του παιχνιδιού (μητρώο υπηρεσίας) υπάρχουν διάφορες σελίδες:
και αλλά πολλά κυκλοφορούν.

4.Πως θα ξέρω ποια είναι η κατάλληλη clan για μένα?
Χμμμ. Πρέπει καταρχήν να ξέρει τι δυνατοτήτων παίχτης είναι και τι ακριβώς είναι αυτό που ζητάει από μια clan.(Πχ Ομαδικά παιχνίδια? σόλο η πλατούν? μόνο παρέα? ....)Στην κεντρική σελίδα της κάθε clan {Πας κεντρική σελίδα wot-login-clan-find clan ή my clan (έαν είσαι μέλος) γράφεις το tag της clan που σε ενδιαφέρει} μπορείς να δεις πως και που δραστηριοποιείται η clan το επίπεδο του οχυρού της τα gold που μαζεύει και αλλά πολλά.
Ενδεικτικά αριστερά από το σήμα της clan γράφει για skirmishes και Advances, βλέπεις δηλ πως δραστηριοποιείται η clan το τελευταίο μήνα στα συγκεκριμένα παιχνίδια, αριθμό παιχνιδιών-ποσοστό νίκης- ποιότητα παιχνιδιού (Elo).δεξιά για τα clan war κτλ

5.Πως μπορώ να φύγω από μία clan;
Πας κεντρική σελίδα wot κάνεις login πας clan-my clan κάτω δεξιά γραφεί leave clan,To πατάς. Ύστερα από 2 μέρες (λόγω ban) μπορείς να μπεις σε καινούργια clan.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου