Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Στην 12η Θέση η HETAS στην 10η season των ClanWar (tier 8)


Την 12η θέση κέρδισε η HETAS (Hellenic Tank Squadron) στην 10η Season των Clan Wars (tier 8) για τον Ευρωπαϊκό Server και είναι η πρώτη Ελληνική Clan . H Δευτερη Ελληνική Clan βρίσκεται στην θέση 40η και η τρίτη στην 54η.





Στα Bond h HETAS είναι στην 100η θέση και είναι δεύτερη Ελληνική Clan !

Σε όλη την διάρκεια αυτής της περιόδου η HETAS  ήταν πάντα στο χάρτη και είναι η μοναδική Ελληνική Clan που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στα 8αρια, με μέσο όρο 42 παίκτες online την ημέρα!

Η διοίκηση της Clan συγχαίρει όλους τους παίκτες που έλαβαν μέρος στο event και προετοιμάζεται για το επόμενο στις αρχές του νέου έτους . 

Τα μέλη της Clan εκτός των Gold και των Bonds που θα μοιραστούν ανάλογα των μαχών που έχει λάβει μέρος ο καθένας και την παρουσία τους εν γένει, θα λάβουν και τα παρακάτω:

1. Summer camouflage



2. Participation Emblem
3. MEDAL Elite


4. Emblem



Την Παρασκευή το βράδυ θα γίνει και η κλήρωση ενός άρματος tier 8 για του παίκτες που έλαβαν μέρος στα Clan War. 

H HETAS (Hellenic Tank Squadron) εκτός των παραπάνω σε αυτό το event πέτυχε και έχει ήδη ετοιμάσει τις συμμαχίες με μεγάλες Clan για τις επόμενες Season's. 

Τέλος σημειώνουμε πως σε αυτή την σεζόν έλαβαν μέρος 1647 clan tier 8 και για πρώτη φορά λόγω της λειτουργίας των συμμαχιών και φυσικά των Bonds σχεδόν όλες οι μεγάλες clan πάιζαν στα 8αρια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου